spinner
Share video
Mission Zero Foodprint -hankkeen lopputapahtuma
2 h 28 min
|
Available 10.12.2021
|
Published
25.11.2021

Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi yhdessä ravintola-alan toimijoiden kanssa.

Tilaisuuden ohjelma:

Tervetuloa! Mission Zero Foodprint -hanke
Kaisa Spilling, kehityspäällikkö, Forum Virium Helsinki

Hiilijalanjäljen laskenta on tulevaisuutta – laskenta edellyttää harmonisointia!
Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus

Pizzaa hyvällä omallatunnolla!
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group

Mittareita ja dataa ilmastoystävällisten päätösten tueksi -paneelikeskustelu
Jonna Pitkänen, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
Sari Siitonen, perustaja ja toimitusjohtaja Clonet Oy
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group

                                         – Tauko –

Responsible Deliciousness through Foodprint: Insights from Restaurant Amass
Matt Orlando, chef, Restaurant Amass & reflections from chef Sasu Laukkonen, ORA Restaurant

Ruokahävikki ja hiilijalanjälki ravintoloissa: näkökulmia kokeiluista ja yhteiskehittämisestä
Emilia Risu, palvelumuotoilija, Laurea-ammattikorkeakoulu 
Tuure Karhu, toimitusjohtaja, Hukka AI
Kokemuksia ravintolakentältä

Mission Zero Foodprint -työkirjan lanseeraus 
Anne Turunen, projektipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu

Lue lisää hankkeesta: forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-hanke/