24.11.202107:00-10:00|katselua: 0
Mission Zero Foodprint -hanke käynnistettiin 2019 loppuvuodesta tavoitteenaan edistää ravintola-alan hiilineutraaliutta. Reilun kahden vuoden aikana hankkeessa on yhteiskehitetty ja kokeiltu digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja hiilijalanjäljen minimoimiseksi yhdessä ravintola-alan toimijoiden kanssa.
Tilaisuuden ohjelma:
Tervetuloa! Mission Zero Foodprint -hanke
Kaisa Spilling, kehityspäällikkö, Forum Virium Helsinki
Hiilijalanjäljen laskenta on tulevaisuutta – laskenta edellyttää harmonisointia!
Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, Luonnonvarakeskus
Pizzaa hyvällä omallatunnolla!
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group
Mittareita ja dataa ilmastoystävällisten päätösten tueksi -paneelikeskustelu
Jonna Pitkänen, projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
Sari Siitonen, perustaja ja toimitusjohtaja Clonet Oy
Antti Isokangas, vastuullisuuspäällikkö, Kotipizza Group
– Tauko –
Responsible Deliciousness through Foodprint: Insights from Restaurant Amass
Matt Orlando, chef, Restaurant Amass & reflections from chef Sasu Laukkonen, ORA Restaurant
Ruokahävikki ja hiilijalanjälki ravintoloissa: näkökulmia kokeiluista ja yhteiskehittämisestä
Emilia Risu, palvelumuotoilija, Laurea-ammattikorkeakoulu
Tuure Karhu, toimitusjohtaja, Hukka AI
Kokemuksia ravintolakentältä
Mission Zero Foodprint -työkirjan lanseeraus
Anne Turunen, projektipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu
Lue lisää hankkeesta: forumvirium.fi/mission-zero-foodprint-hanke/