×
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 27.11.2020
Tallenne ei ole saatvilla.
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 27.11.2020
24.10.2016
14:00
Kesto 0h 30min

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen uusiin voimaanastuviin rajoituksiin ja suosituksiin. Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto.
Tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 27. marraskuuta kello 12–12.45.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston terveydenhuoltoyksikön päällikkö Mikko Floréen.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti verkossa, liity mukaan Helsinki-kanavalla. Lähetys suorana myös Helsingin kaupungin Facebookissa.

Lisätietoja:
Helsinki – ajankohtaista koronasta
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä
THL: Ajankohtaista koronaviruksesta
Helsingin kaupungin Facebook

Agenda