×
Sustainable Cities Discussion Forum
Tallenne ei ole saatvilla.
Jaa video
Sustainable Cities Discussion Forum 31.5.2022
|
Katsottavissa: Toistaiseksi
|
Julkaistu 02.06.2022
24.10.2016
14:00
Kesto 2h 0min

Helsingin kaupunki ja kestävän sekä oikeudenmukaisen taloustieteen tutkimuslaitos, YK:n University World Institute for Development Economics Research (UNU-WIDER) kutsuvat kaikki kiinnostuneet mukaan ensimmäiseen keskustelutapahtumaan. Teemana on globaalin Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoite SDG8 eli ”Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua”.

Tilaisuudessa Harvardin yliopiston luennoitsija, professori Martha Chen, kertoo tutkimuksen näkökulmasta erityisesti kehitysmaissa tehtävästä epävirallisesta työstä ja sen yhteiskunnallisista vaikutuksista. Aiheesta voi lukea lisää UNU-WIDER:in blogista (vain englanniksi).

Tilaisuuden panelisteihin kuuluvat Helsingin pormestari Juhana Vartiainen, London School of Economics -yliopiston emeritusprofessori Jo Beall ja Kalliolan yhteisökoordinaattori Mohamed Ghonam, jotka keskustelevat siitä, mitä voidaan tehdä kestävän talouskasvun ja ihmisarvoisen työn turvaamiseksi kaikille. Paneelikeskustelussa kuullaan myös käytännön kokemuksia epävirallisesta työstä.

Lisätietoa tapahtumasta tällä sivulla. (Lisätiedot tapahtuman kielellä eli englanniksi.)

Tapahtuma on englanninkielinen, tallenne tekstitetty vain englanniksi.