×
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus
Tallenne ei ole saatvilla.
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus
40 min
|
Katsottavissa: Toistaiseksi
|
Julkaistu 11.12.2020
Kategoriat
24.10.2016
14:00
Kesto 0h 30min

Tallennne on saatavilla suomeksi tekstitettynä lähetyspäivänä klo 17 mennessä.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen voimassa oleviin rajoituksiin ja suosituksiin. Koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen perusturvajohtaja Juha Metso ja Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen sekä HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Lähetys suorana myös Helsingin kaupungin Facebookissa.