Jaa video
Hetki Taiteilijana Konsertti 18.6.2021
54 min
|
Katsottavissa 05.07.2021
|
Julkaistu
21.06.2021
Kategoriat

Hetki Taiteilijana Konsertti

Hetki Taiteilijana konsertissa esiintyvät kaikki 14-18.6. Luova lava leireillä olleet lapset ja nuoret. Leiriläiset ovat yhdessä ohjaajiensa kanssa valmistaneet lavalle esityksen teemasta Jännittävät juuret. Vuoden 2021 leirien teema juhlistaa Nuorisoseuraliikkeen 140-vuotista historiaa Suomessa.

Luova lava leirejä on järjestetty vuodesta 2015 alkaen Helsingissä ja 14-18.6 leirejä järjestettiin 14 kappaletta ympäri Helsinkiä. Leirit on suunnattu alakouluikäisille ja tällä viikolla toimintaan osallistui huikeat 170 leiriläistä sekä 46 ohjaajaa. Leiriin kuuluu oleellisena osana Hetki taiteilijana esitys, joka on tallennettu 18.6. Tiivistämössä. Luova lava Leirejä on järjestetty tällä viikolla Annantalolla, Haagassa, Pasilassa, Myllykylässä, Tapanilassa, Kannelmäessä, Kallahdessa, Munkkivuoressa, Ruoholahdessa, Laajasalossa, Sörnäisissä, Viikissä sekä Maunulassa. Perinteisesti konsertti on järjestetty leiriläisten läheisille, mutta tänä vuonna konsertti avataan kaikille kaupunkilaisille!

Tervetuloa mukaan perjantaina 18.6.2021 klo 17.00!

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurajärjestön esittävien taiteiden leiri- ja harrastustoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma mielikuvitus, luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija!

Tarjoamme kaikenikäisille laadukkaita harrastuksia, kuten tanssia, teatteria, musiikkia, sirkusta ja liikuntaa. Nuorisoseuroissa jokaisella lapsella, nuorella ja aikuisella on mahdollisuus harrastaa kulttuuria, kasvaa aktiiviseksi yhteisön jäseneksi ja kokea tekemisen riemua! Nuorisoseurat täyttää vuonna 2021 140-vuotta ollen vanhin suomalainen nuoriso- ja kulttuurijärjestö.