spinner
Jaa video
Välittämisellä vahvemmaksi – päihde- ja riippuvuusohjelman julkaisutilaisuus
55 min
|
Katsottavissa toistaiseksi
|
Julkaistu
13.09.2022

Teematapahtumassa lanseerataan syksyllä 2021 julkaistu Helsingin kaupungin henkilöstön päihde- ja riippuvuus ohjelma yhteisesti käyttöön keskustelemalla asiantuntijajoukon kanssa työikäisten päihde- ja riippuvuusohjelman teemoista. 

Helsingin kaupunki haluaa että päihde- ja riippuvuusteeman käsittely kohtaamisissa ja puheeksi ottamisessa työpaikalla on oikeudenmukainen, kaikkia tasa-arvoisesti kohteleva sillä uudistettu ohjelma pyrkii kannustamaan meitä kaikkia huolehtimaa toinen toisistamme ja työyhteisömme toimintakulttuurista palvelujen tuottamisen varmistamiseksi.

Puheenvuorojen kautta saamme katsauksen päihde- ja riippuvuuskäyttäytymisen eri ulottuvuuksista ja niiden vaikutuksista työelämässä.

Ohjelma:

Tilaisuudessa kuullaan ehkäisevän päihdetyön EHYT ry:n osastopäällikkö Heikki Luotoa ja asiantuntija Timo Nerkkoa sekä työterveyshuollon erikoislääkäri Sini Eloholmaa, esihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu Juha Sinkkoa sekä esihenkilötyössä toimivaa Janne Simolaa.

Uudistettu ohjelma huomioi aiempaa monipuolisemmin riippuvuuskäyttäytymisen eri aiheuttajia ja vahvistaa huolehtivaa toimintakulttuuria työyhteisössä sekä ylimenovaiheiden tukea työuran aikana.