Kerro mielipiteesi Helsinki-kanavasta!  Kehitämme palvelua parhaillaan ja haluamme kuulla näkemyksiäsi.

Vastaa kyselyyn

spinner
Jaa video
Pormestarin asukasilta Malmilla
1 h 28 min
|
Katsottavissa toistaiseksi
|
Julkaistu
01.03.2024

Pormestarin asukasilta järjestetään Malmitalossa torstaina 29.2.2024 kello 18.30–20.00. Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimän keskustelutilaisuuden voi katsoa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalta.

Malmin asukkaat ovat tervetulleita keskustelemaan Malmin ajankohtaisista asioista Malmitalon Malmisaliin. Tilaisuuteen voi osallistua myös verkossa Helsinki-kanavalla, jolloin tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta.

– On mukava kutsua malmilaiset keskustelemaan paikallisista aiheista. Malmilla niitä varmasti riittää, niin mielenkiintoista seutua se on jo historiallisestikin, sanoo pormestari Juhana Vartiainen.

Ennen keskusteluosuuden alkamista avataan kello 17.30 alkaen Malmitalon aulassa pop up -tori. Torilla on mahdollisuus keskustella Malmin asioista kaupungin asiantuntijoiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa kello 18.30 saakka.

KerroKantasi-kyselyn avulla voi lähettää tilaisuuden järjestäjille ajatuksia ja ideoita Malmin kehittämiseksi. Kysely sulkeutuu 22. helmikuuta.