spinner
Jaa video
Häslinki City Börger - jakso 1
16 min
|
Katsottavissa 31.12.2020
|
Julkaistu
19.06.2020
Kategoriat

Häslinki City Börger – nuorten makasiiniohjelma aloittaa Helsinki-kanavalla 19.6.2020

Häslinki City Börger on uusi nuorten tekemä makasiiniohjelma nuorille. Ohjelma käsittelee raikkaalla tavalla pääasiassa Helsinkiä, uutta musiikkia sekä muuta taidetta ja Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen toimintoja.

Ohjelman toimittajat ovat 17-vuotiaat lukiolaiset Helka Indrén, Oliver Prusskij, Minni Rönnberg ja Vera Timmerbacka. He tekevät tutkimusretkiä Helsingin vähemmän tunnettuihin paikkoihin ja tuttuihinkin kohteisiin omalla otteellaan. Toimituksen ”Taidon tarpeessa” -tutoriaalit esittelevät vähän tärähtäneitä, mutta elämää helpottavia niksejä.

Joka ohjelmassa nähdään myös nuorten artistien musiikkivideoita ja esityksiä. Luvassa on muun muassa: Goodboys, NO!, Katumankeli, Vihaiset tytöt, Kieran Atticus ja taikuri Uljas Eemeli.

Nuorten toimittaman materiaalin lisäksi nähdään esittelyvideoita Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen toiminnoista ja tapahtumista. Pääsemme tutustumaan esimerkiksi: jalkautuvaan nuorisotyöhön koulujen päättäjäispäivänä, Kumpulan koulukasvipuutarhaan, nuorten kesätöihin ja Vartiosaaren saarigalleriaan.


Uusi jakso tulee joka perjantai klo 15 Helsinki-kanavalla: www.helsinkikanava.fi. Jaksot ovat nähtävissä myös youtubessa. HCB-somekanavilla julkaistaan bonusmateriaalia ja muuta hauskaa.


Häslinki City Burger muualla:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbzUqp43UqYPxrcxsNnGjzg/

Instagram: https://www.instagram.com/haslinkicityborgeri/

Facebook: www.facebook.com/haslinkicityborger