Minun Helsinkini - kerro se videolla

Lähettäjän tiedot
Kaupunkilaisten videot

Voit julkaista oman kaupunginosasi tunnelmista tai vaikkapa järjestämästäsi tapahtumasta kertovan videosi Helsinki-kanavalla. Lähetä videosi julkaistavaksi alla olevalla lomakkeella.

Videon formaatti voi olla MP4, FLV tai MOV (H264), enimmäiskesto kymmenen minuuttia ja koko enintään 800 megatavua. Voit ladata videon alla olevalla lomakkeella.

Videon lähettäminen julkaistavaksi edellyttää palvelun alla olevien käyttöehtojen hyväksymistä. Helsingin kaupunki varaa itselleen oikeuden olla julkaisematta lähetettyä videota tai poistaa jo julkaistu video Helsinki-kanavalta.

Lisätietoja palvelusta: jyrki.hirvensalo@hel.fi.

Käyttöehdot

Verkkopalvelun käyttäjät voivat osana palvelua lähettää julkaistavaksi omia videoitaan kaupungista. Käyttäjä voi lähettää verkkopalvelussa julkaistavaksi itse kuvaamaansa videomateriaalia tai yhdessä muiden kanssa kuvattua materiaalia, jos hän on saanut muilta tähän luvan ja videon kuvaamiseen on ollut mahdollisesti tarvittava lupa, huomioiden, mitä alla todetaan suostumuksista ja tekijänoikeuksista sekä muista immateriaalioikeuksista.

Käyttäjän tulee videon julkaistavaksi lähettäessään ilmoittaa nimensä ja mahdollisesti nimen sijaan videon yhteydessä näytettävän nimimerkkinsä ja sähköpostiosoitteensa sekä niin halutessaan puhelinnumeronsa. Samalla käyttäjä ilmoittaa hyväksyvänsä nämä käyttöehdot. Helsinki-kanava ei käytä käyttäjien yhteystietoja muuhun tarkoitukseen kuin mahdolliseen julkistavaksi lähetettyä videota koskevaan yhteydenottoon, yhteystietoja ei käytetä muussa tarkoituksessa tai luovuteta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjän nimi/nimimerkki ilmoitetaan kuitenkin videon yhteydessä.

Helsingin kaupunki ei vastaa käyttäjän verkkopalvelussa julkaistavaksi lähettämän videon tai muun materiaalin sisällöstä, eikä niihin mahdollisesti liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista. Videon lähettäjä vastaa jakamastaan materiaalista ja siitä, ettei video tai muu materiaali loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole sisällöltään muuten näiden käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista.

Videon lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja vastaavat oikeudet lähettämiinsä videoihin ja muuhun materiaaliin, eikä hän ole aiemmin luovuttanut yksinoikeutta kolmannelle osapuolelle. Videon lähettäjän tulee myös varmistaa, että kaikki mahdollisesti videoilla esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa videon julkaisemiseen ja ovat tietoisia sen julkaisemisesta ja julkaisemistavasta. Alaikäisten henkilöiden osalta käyttäjällä tulee olla myös alaikäisen henkilön huoltajan suostumus. Videon lähettäjän tulee myös varmistua siitä, että videoilla mahdollisesti esiintyvät henkilöt ymmärtävät, että video on niihin myönnetyn käyttöoikeuden perusteella vapaasti muunneltavissa ja edelleen jaettavissa.

Digipalvelulain mukaisesti kaikki Helsinki-kanavalla julkaistavat videot on tekstitettävä. Tällä sivulla lähetettävissä videoissa on oltava tekstitys valmiina. Lisää tietoa videoiden saavutettavasta tekstittämisestä: www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Helsingin kaupungilla on oikeus oman harkintansa mukaan olla julkaisematta lähetettyä videota tai poistaa jo julkaistu video Helsinki-kanavalta.

Jos käyttäjä havaitsee, että Helsinki-kanavalla julkaistu video on sisällöltään näiden ehtojen vastainen, pyydetään asiasta ilmoittamaan viipymättä verkkopalvelun ylläpidolle Palaute-lomakkeella.

Hyväksyn käyttöehdot *
Video


Lataus onnistui
browser-not-supported