×
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 13.11.2020
Tallenne ei ole saatvilla.
Jaa video
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tiedotustilaisuus 13.11.2020
55 min
|
Katsottavissa: Toistaiseksi
|
Julkaistu 13.11.2020
Kategoriat
24.10.2016
14:00
Kesto 1h 0min

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja -ennusteesta, yhteistyöstä ja varautumisesta epidemian hillitsemiseksi sekä voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista. Alueen koronakoordinaatioryhmään kuuluvat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 13. marraskuuta kello 11–11.45.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, THL:n johtaja Mika Salminen, HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston alkoholihallintoyksikön päällikkö Riku-Matti Lehikoinen.

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat alueellisen koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä.

Tekstitys suomeksi (CC).