×
Sustainable Cities Discussion Forum
Recording not available.
Share video
Sustainable Cities Discussion Forum 31.5.2022
|
Available: Unlimited
|
Published 02.06.2022
24.10.2016
14:00
Duration 2h 0min

Helsingfors stad och FN-universitetets institut för forskning om utvecklingsekonomi, UNU World Institute for Development Economics Research (UNU-WIDER), bjuder in alla intresserade till det första diskussionsevenemanget. Temat är då målet SDG8, det vill säga Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt, i den globala Agenda 2030 för hållbar utveckling.

På evenemanget berättar föreläsare och professor Martha Chen vid Harvard universitet ur forskningens perspektiv om informellt arbete som i synnerhet görs i utvecklingsländer och dess samhälleliga effekter. Du kan läsa mer om temat i UNU-WIDER:s blogg (endast på engelska).

Paneldeltagarna på evenemanget är Helsingfors borgmästare Juhana Vartiainen, professor emerita vid universitetet London School of Economics Jo Beall och Kalliolas gemenskapskoordinator Mohamed Ghonam som diskuterar vad man kan göra för att trygga en hållbar ekonomisk tillväxt och ett människovärdigt arbete för alla. I paneldiskussionen hörs också praktiska erfarenheter av inofficiellt arbete.

Mer information om evenemanget på denna sida. (Mer information på evenemangets språk, det vill säga på engelska.)

Undertexterna är endast på engelska.