Suoraan sisältöön
Katsottu: 96

Julkaisija: Keskushallinto

Kuntalainen-tilaisuus 2017

Kuntalainen-tilaisuus järjestettiin Stoassa to 7.9.2017 klo 17.30-19.30. Kyseessä oli kutsuvierastilaisuus, jonka tarkoitus oli sekä lisätä tietoa kaupungin tarjoamista palveluista että edistää vuorovaikutusta eri toimialojen ja Helsingissä toimivien muslimiyhteisöjen välillä.

 

Apulaispormestari Sanna Vesikansa piti tilaisuudessa avauspuheenvuoron, jonka jälkeen tilaisuus jatkui hänen johtamallaan paneelikeskustelulla teemasta ”Monikulttuurinen palveluiden Helsinki”. Panelistit edustivat kaikkia kaupungin toimialoja: Liisa Pohjolainen (KASKO), Juha Jolkkonen (SOTE), Mikko Aho (KYMP) ja Saara Ihamäki (KUVA). Paneelikeskustelun jälkeen Stoan aulassa oli Toimialatori, jossa kaupungin palvelut esittäytyivät ja osallistujien oli mahdollisuus keskustella ja saada vastauksia kysymyksiinsä.

 

Tilaisuuden järjesti kaupunginkanslian osallisuus- ja neuvontayksikköön sijoittuva Tasa-arvoinen kuntalainen –hanke yhteistyössä kaupungin eri toimialojen kanssa. Tasa-arvoinen kuntalainen –hanketta rahoittaa Euroopan unionin sisäasioiden rahaston Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotoutumisrahasto (75 %) (lisätietoa: http://eusa-rahastot.fi/tietoa-rahastoista/amif) ja Helsingin kaupunki (25 %).