Suoraan sisältöön
Katsottu: 137

Kulttuuri- ja vapaa-ajan olosuhteiden kehittäminen Helsingissä 6.6.2019

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala haluaa vahvistaa yhteyksiä kulttuuri- ja vapaa-ajan tekijöiden kesken ja luoda yhteistä ymmärrystä toimivasta kaupungista, jossa kaikille löytyy tekemistä ja syitä lähteä liikkeelle. Kutsumme sinut mukaan kehittämään Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan tilojen ja olosuhteiden suunnittelun periaatteita.

Helsinki kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Helsinkiin odotetaan 2050 mennessä noin 250 000 uutta asukasta. Miten vastaamme kasvuun ja kehitämme kulttuurin, kirjaston, nuorison ja liikunnan olosuhteita helsinkiläisten tarpeisiin vastaten?

Tilaisuudessa etsitään näkökulmia, miten kehitetään kulttuurin, kirjaston, nuorison ja liikunnan olosuhteita kasvavan kaupungin ja kaupunkilaisten tarpeisiin yhdessä yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa.  Kaupunki luo parhaillaan suunnitteluperiaatteita tiloille ja alueille - olosuhteille, joissa kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimintaa järjestetään. Haluamme kutsua kulttuurin ja vapaa-ajan merkittävät olosuhteiden tuottajat mukaan keskusteluun ja verkostoitumaan.

Tilaisuuden ohjelma

Tutustumista Helsingin kehittäjiin. Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari Nasima Razmyar avaa tilaisuuden ja toimialajohtaja Tommi Laitio esittelee lähtökohtia kulttuurin ja vapaa-ajan olosuhteiden suunnittelun uudistamistyöhön.