Tell us what you think about the Helsinki-kanava!  We are currently developing the service and would like to hear your views.

Answer the survey

spinner
Share video
Laskeutumissivun luominen ja muokkaaminen
5 min
|
Available Unlimited
|
Published
14.02.2022

Laskeutumissivun tarkoituksena on ohjata käyttäjä eteen päin. Se toimii tietyn aihealueen etusivuna. Laskeutumissivulla voi käyttää erilaisia komponentteja, mutta hero-elementti ja linkkilista ovat tärkeimmät. Linkkilista on tärkeä etenkin mobiilikokemuksen vuoksi. Linkkilistan pitäisi toistaa valikon asiat: sitä kautta käyttäjä pääsee helposti eteen päin keskeisiin sisältöihin.

Näin luot laskeutumissivun:
1. Valitse: Sisältövalikosta “Lisää sisältöä” ja sieltä “Landing page”.
2. Valitse valintanapista Hero-lohko käyttöön. Valitse Hero-lohkolle tyyli ja taustaväri. Sovi taustaväristä pääkäyttäjän kanssa, jotta toimialan ilme on yhtenäinen. Kirjoita otsikko ja kuvaus.
3. Voit lisätä Hero-elementtiin myös linkin. Lisää see tekstikenttän kautta. Valitse linkki, kirjoita linkin teksti ja valitse tyyli. Tyylivalinnan avulla saat linkin tyyliksi painikkeen.
4. Lisää linkkilista Pääsisällön alle. Valitse elementtilistauksesta “List of Links”. Linkkilistalle on eri tyylejä. 
5. Huomaa, että sisäiset linkit toteutetaan hakemalla sivun otsikkoa URL-kentästä. Näin linkki ei mene rikki, vaikka joku muuttaisi sivun otsikkoa.