Share video
Kulttuurijohtaja Mari Männistön alustus digiohjelman demotilaisuudessa 9.3.2021
14 min
|
Available Unlimited
|
Published
12.03.2021

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan kulttuurijohtaja Mari Männistö kertoo kuluneesta koronavuodesta kulttuurin ja vapaa-ajan digiohjelman demotilaisuudessa 9.3.2021.

 

Tilaisuuden aikana tullut chat-viesti:


”Kotihoidon asiakkailla on n. 1200 palvelukeskus Helsingin etälaitetta. Kulttuurin ja vapaa-ajan henkilökunta on tuottanut heille mielenkiintoisia kulttuurielämyksiä viime ja tänä vuonna. Luuletko Mari, että tähän voidaan satsata enemmänkin? Nämä asiakkaat ovat sen kuntoisia, että he tuskin ikinä tulevat pääsemään lähikulttuurin pariin.”

Mari Männistön vastaus:


Yhteinen intressimme Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla on ilman muuta jatkaa ja laajentaa vuorovaikutteisten taide- ja kulttuurielämysten tarjoamista ikääntyneille kotiin. Palaute on ollut todella kannustavaa esimerkiksi Tänään kotona -toiminnasta! Ikääntyneiden etäpalveluihin tullaan satsaamaan myös ohjaamalla valtionperintörahoja avustuksiin ja sitä kautta saadaan muitakin kuin kaupungin omia toimijoita vahvistamaan ikääntyneiden kulttuurin ja liikunnan etäpalveluita. Tässä vielä uutinen ikääntyneiden kulttuuripalveluihin liittyen: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/ikaantyneiden-kulttuuripalveluista-aiempaa-monipuolisempia