Kasvatus ja koulutus

Kasvatus ja koulutus
School Action Day
46 min

Euroopan urheiluviikko lähenee ja on aika aloittaa valmistautuminen viikon päätapahtuma School Action Dayhin. Urheiluviikkoa vietetään vuotuisesti 23.–30. syyskuuta ympäri Eurooppaa. Tavoitteena on liikunnallisen elämäntavan edistäminen.

Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day järjestetään tänä vuonna Olympiastadionilta lähetettävänä virtuaalitapahtumana 23.9.2021 klo 12.00-12.45. Tapahtuma järjestetään koulupäivän aikana ja kouluille lähetetään siitä erillinen kutsu, jonka kautta oppilaat pääsevät osallistumaan tapahtumaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja linkki tapahtumaan päivitetään myös tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. Merkkaa päivämäärä muistiin ja tule nauttimaan liikunnan riemusta!

Tapahtuma on liikuttanut vuosittain tuhansia oppilaita. Tänäkin vuonna luvassa on menoa ja meininkiä. Ohjelmassa on tutustumista eri liikuntalajeihin, yhteisiä liikkumistuokioita sekä liikunnan riemua. Tutuksi tulevat muun muassa street workout, temppuilu, yleisurheilu, uinti sekä vinkit omatoimiseen liikkumiseen. Mielekästä tekemistä löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Video on tekstitetty suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.